Ivm Corona blazen wij alle festivals & evenementen die gepland stonden met onze koffiedonatiebar-schenkwagen ”You’ll Never Walk Alone 1” tot september 2020 af.

Eerst de diefstal van de 7 koffiemachines uit mijn garage toen ik met de bouw van deze eerste koffiewagen bezig was, de machines waren bestemt voor op de wagen 25% van de opbrengst uit deze machines die wij op Festivals en op evenementen zouden ophalen zou dan bestemt zijn voor bovenstaande zorgdoelen. Ik heb hiervoor gelukkig andere machines gesponsord gekregen door de van firma Van Zelst uit Eindhoven en door Selecta Nederland uit Dordrecht.

Nu de eerste kdb-schenkwagen ”You’ll Never Walk Alone” eindelijk klaar is en perfect werkt worden wij door het ministerie, tot stoppen gedwongen om met deze wagen op festivals en evenementen te gaan staan en kan ik deze wagen nog niet inzetten.

Een mogelijk alternatief

Initiatiefnemer Paul Peeman mag dan niet op festivals en evenementen gaan staan maar hij mag wel uitserveren vanuit zijn kdb-schenkwagen ”You’ll Never Walk Alone 1″ en wil zijn kdb-schenkwagen in gaan zetten voor personen die een rij staan te wachten met hun auto, totdat ze het terrein op mogen rijden van bijvoorbeeld een milieustraat. Ik heb er namelijk zelf 3 uur zonder drinken staan te wachten, en ben zo op het idee gekomen om een bijdrage te kunnen leveren aan het Longfonds voor onderzoek naar een vaccin tegen het coronavirus.

Personen kunnen dan gewoon in de auto blijven zitten, wij serveren vanaf de kdb-schenkwagen koffie, thee, chocomelk, ijskoffie en slushpuppie naar deze personen toe en hebben dan een soort van een drive in. Via een tikkie kunnen ze betalen dit staat dan tevens geregistreerd bij de bank en in onze administratie.

Zodat wij ten aller tijden kunnen kunnen overleggen aan de belastingdienst en aan het longfonds dat er 50% is gedoneerd van de gehele opbrengst uit deze kdb-schenkwagen ”You’ll Never Walk Alone 1″  aan het longfonds voor onderzoek naar aanleiding van het Coronavirus.

Maar uiteraard zullen wij dit mogelijke alternatief idee eerst met de diverse gemeentes moeten overleggen.