Doordat ik zelf een medische geschiedenis heb waar je helemaal akelig van wordt, hierdoor volledig ben afgekeurd en blij ben dat ik nog leef, zet ik mij voor zorgdoelen in om wat terug te willen doen. Met een groepje vrijwilligers ben ik 2 KDB-Schenkwagens aan het bouwen, dat zijn aanhangwagens met daarop professionele koffiemachines een soort van starbucks maar dan op wielen. 25% van de opbrengst uit die koffiemachines is ten bate voor zorgdoelen.

De eerste KDB-Schenkwagen is voor Cliniclowns en Kika dit ter nagedachtenis van Sven Nesheim het zoontje van een vriend van mij, het menneke is maar 11 jaar oud geworden dit ten van gevolgen van kanker. De grootste nachtmerrie van iedere ouder. De 2e KDB-Schenkwagen is voor zorgdoelen waar ikzelf mee te maken heb/gehad heb, maar waar ik nu iets voor terug wil doen. Diabetisch stichting, Nederlandse Hartstichting, Hersenstichting, Obesitas stichting, Nierstichting, Maag lever en darmstichting, Spieren Nederland, Reuma Nederland.

Ik heb van mijn eigen spaargeld 8 professionele Reavandors bonenkoffiemachines gekocht en kosten nieuw € 2.100 per stuk hier heb ik 5 jaar lang voor gespaard, ook heb ik 2 D.E. bonenmachines gekregen wat is geschonken door een bedrijf voor deze doelgroepen, deze machines die op de kdb-schenkwagens hadden moeten komen, maar omdat wij nog bezig zijn met deze wagens, en pas in januari 2020 klaar zullen zijn, had ik 3 machines bij mij thuis opgeslagen bij mijn andere spullen die ik voor deze wagens ga gebruiken. Hierdoor had ik geen plek meer bij mij thuis en heb ik de overige machines in de garage opgeslagen.

7 van de 10 koffiemachines die ik had voor deze kdb-schenk wagens zijn gestolen uit mijn garage. Ze hebben op een smerige manier ingebroken, ze hebben met een bijl een gat in het dak gemaakt waardoor met een camera of telefoon foto’s hebben gemaakt hierdoor wisten ze wat er in stond, het slot wat ik extra heb laten plaatsen aan mijn garagedeur door de woningbouw, dat hebben ze door geslepen waarna ze de garagekanteldeur links en rechts uit z’n vergrendeling hebben gehaald en zo mijn 7 reavendors bonenkoffiemachines 1 koelkast, 1 vriezers en mijn boretti bakplaat hebben gejat. totale diefstalschade € 14,795 en dan heb ik het nog niet over de water schade die ze hebben aangericht. ik dacht ik ben goed verzekerd maar niets is minder waar, want deze garage staat niet aan mijn huis en val dan niet onder je inboedelverzekering dus ben ik al mijn spaarcenten kwijt.

Dan heb je het leuk voor elkaar, en dan denk je wat voor zorgdoelen te kunnen doen en dan wordt je op deze manier van je spullen beroofd, waardeloos vind ik dit.